Corona

Beste ouders,

Eerst en vooral willen we even iedereen die een handje toegestoken heeft om ons kamp weer geweldig te maken, bedanken! Hoewel het een speciale editie was, was het ook een uitermate geslaagde editie! 

Ook de komende chirozondagen zullen we ons aan de hand van de maatregelen moeten organiseren. Met de chiro vallen wij nog steeds onder de regels van het jeugdwerk. Dat wil zeggen dat we, net zoals op kamp, werken met bubbels van maximum 50 man. De bubbels die er op kamp waren zullen dezelfde blijven gedurende de zondagen. Ook zullen alle kinderen hun eigen lokaal binnengaan via de buitendeuren. Zo komt er niemand met elkaar in contact in de grote zaal. Doorheen de dag zullen wij vooral proberen buiten te spelen en krijgt ook elke afdeling een plekje op onze buitenterreinen toegewezen. Om de drukte bij de afzet- en oppikmomenten kleiner te maken zullen we waarschijnlijk ook iets andere uren hanteren. Deze zullen volgend weekend via de website, mail en op facebook gecommuniceerd worden. Hou dus zeker één van die drie in de gaten! Natuurlijk zal het voor ons ook zoeken zijn hoe we dit op de best mogelijke manier kunnen organiseren, maar we zijn er zeker van dat het lukt! Meer informatie volgt dus nog, maar moesten er al dringende vragen zijn, aarzel dan zeker niet om die te stellen!

We zouden weer met de chirowerking beginnen op zondag 23 augustus. Daarna volgen er nog twee zondagen binnen dit chirojaar, 30 augustus en 6 september. De week erop, 13 september zijn wij op leidingsweekend en is het dus geen chiro. 

Alvast heel erg bedankt voor jullie geduld en begrip! 
We hopen dat nog steeds iedereen gezond is.

Veel groetjes,

De leiding